beats by dre cheap

Jedan je drug Željko!

Danas, očajni zbog pohlepe osoba koje su nudile usluge prevoza, sa tako bijedno visokim cijenama (obzirom da se radi o prevozu donacije) kontaktirali smo kabinet Predsjednika Željka Komšića.

Jednostavno smo pozvali broj, ispričali o čemu se radi, te zamolili samo da prenesu Predsjedniku cijelu situaciju, čvrsto vjerujući da neće odmahnuti rukom, ne uradivši ništa.

Za par minuta, primamo poziv od kabineta, sa informacijom da Predsjedništvo nema svoj kombi, ali da su nam organizirali kombi koji oni s vremena na vrijeme unajmljuju za prevoz većih stvari.  Dobivamo kontakt telefon, sa zelenim svijetlom da nazovemo gospodina i dogovorimo pojedinosti oko termina i mjesta nalaženja.

Osjećaj ponosa koji nas je preplavio jer na čelu države imamo ČOVJEKA kao što je Predsjednik Komšić - ne možemo opisati.

Veliko , najveće  hvala  Druže Predsjedniče!!!

Podsjećanja radi, još uvijek imate vremena uključiti se u akciju za štićenike Zavoda. Nadamo se da ćete se u velikom broju pojaviti u subotu u 10h ispred Interex-a na Pofalićima, sa svojim donacijama.

Pruži ruku i budi drug
http://budidrug.blogger.ba
21/02/2008 17:08