beats by dre cheap

After party :) hvala svima koji su došli

Party je bio uspješan, bez obzira na (kako neki kažu) slab odziv raje.
Ukupno se skupilo 735 KM, od čega je 175 KM doniralo Društvo za reviziju, a u kutiji za priloge našlo se još 100 KM od posjetilaca, uglavnom mlađe raje - studenata. Ostatak novca skupljen je na ulaznicama, čija je cijena bila 3 KM.

Prostor Cluba KUK dobili smo besplatno, uz dogovor da novac od ulaznica ide za akciju, a novac od pića vlasniku Cluba. Momci iz obezbjeđenja koji su se brinuli da sve protekne bez incidenata plaćeni su 60 KM.

DJ-evi su počeli s radom nešto prije 20h, a raja su pristizala do 22h. Mnogi su došli samo na pola sata i mnogo im hvala za izdvojeno vrijeme subotnje večeri.

Nas tri i Neno smo se mjenjali na ulazu - naplaćivali karte i "prljali" raju simpa pečatima, u obliku mede, pande, žabe... Dogovorili smo se da ne pravimo ulaznice, jer njihovo štampanje bi koštalo najmanje 100 KM, pa smo za 3,5 KM kupili pečat-igračke.

Želimo se zahvaliti svima koji su doprinijeli, što u pomoći pri organizaciji, što dolaskom na party. Hvala novinarima Avaza, koji su jedini popratili ovaj događaj, kao i Radiju Stari grad, M, 202 i eFM, TVSA, te Student servisu, na marketinškoj pomoći. 

Naravno veliko hvala DJ-evima Cicle aM vara i DaDy na humanosti i besplatno odrađenom poslu.

Naša slijedeća posjeta Zavodu planirana je za vikend 12. ili 13. aprila, kada ćemo štićenike ponovo obradovati svojim dolaskom i skupljenim donacijama. Novcem od partija kupit će se osnovne životne namirnice za Zavod.

Svi koji žele biti dio humanitarne akcije, donirati odjeću, obuću i novac, mogu nam se javiti na mailove u box-u.Pruži ruku i budi drug
http://budidrug.blogger.ba
02/04/2008 22:03