beats by dre cheap

Idemo u Pazarić...again :D

Kao i prošli put, nalazimo se ispred Interex-a na Pofalićima u 10:00 h gdje ćemo kupovati namirnice za Zavod. Svi koji žele donirati novac za kupovinu, mogu nas naći na parkingu ispred Interex-a par minuta prije 10:00 h. Prepoznat ćete nas bez problema - kad ugledate grupu mladih ljudi, koji trčkaraju tamo-amo, prenose kese iz auta u auto, raspoređuju ko s kim ide i kako, znat ćete da smo to mi... Dati marku, dvije ili pet, nije ofirno, zato nemojte da vas mali iznos vašeg doprinosa spriječava u činjenju dobra!

U 11:00 h  na mostu Suade i Olge, sačekat  ćemo sve oni koje žele donirati odjeću i obuću (sve ono što vam bezveze stoji u ormaru, ne nosite i ne treba vam, nekome iz Zavoda za štićenike doma Pazarić itekako će dobro doći).

P.S. Ako niste u prilici doći ujutro i dati svoj doprinos našoj akciji, onda zasigurno možete prenijeti informaciju dalje svojim prijateljima...

Napominjemo da su od velike pomoći oni koji bi svojim privatnim automobilima krenuli sa nama u posjet Zavodu, kako bi pomogli da prevezemo stvari (prevoz nam uvijek itekako dobro dođe).

Za sva pitanja možete nas kontaktirati na brojeve mob.: 061/359-601 i 061/390-480.

Dođi i budi drug!!!

Pruži ruku i budi drug
http://budidrug.blogger.ba
07/09/2008 01:18