beats by dre cheap

Obradujmo štićenike za praznike!

Dragi naši, još jedna humanitarna akcija je pred nama. Ukoliko u vama postoji mrvica humanosti, osjećaja za drugog i volje da pomognete, znajte da to možete učiniti na nekoliko načina. U Zavodu je trenutno situacija izuzetno teška, tako da će svaki prilog biti od velikog značaja.

Znači, kao i svaki put, skupljamo odjeću, obuću, igračke i novac kojim kupujemo hranu, higijenske potrepštine, pelene... Svako od nas u ormarima ima nešto što ne nosi, što mu ne treba... Vaš stari džemper, trenerka, hlače ili čizme nekome će jako dobro doći. Neke igračke koje skupljaju prašinu i koje čuvate ni sami ne znajući zašto, izmamit će osmijeh jednog bolesnog djeteta kojem je osmijeh jako potreban. Nemojte misliti kako će vaš skromni prilog biti ofiran i kako od njega nema nikakve pomoći. Svaki komad odjeće, svaka marka - znači punije kese i pakete koje vozimo u Zavod. Znači radost 380 štićenika, čija egzistencija zavisi isključivo od ljudi dobre volje i njihove pomoći.

Ukoliko želite biti dio ove akcije, učiniti nešto plemenito za osobe kojima plemenitost znači opstanak - pridružite nam se!
U subotu 06.12. u 10h nalazimo se ispred Interex-a na Pofalićima, gdje ćemo sačekati one koji žele donirati novac. Zatim u Interex-u kupujemo namirnice. Svako od vas može biti prisutan i pomagati u kupovini.
Nakon kupovine, u 11h idemo na most Suade i Olge, gdje ćemo sačekati priloge sa odjećom, obućom, igračkama... Dođite i donesite razlog za prazničnu radost štićenika!
Svi koji žele, mogu s nama u Zavod Pazarić, gdje polazimo oko 11:40h. Možete pomoći i tako što ćete svojim autom povesti stvari ili posjetioce za Zavod - prevoz nam je uvijek itekako dobrodošao. 


Za sva pitanja, nejasnoće i dogovore, slobodno nas nazovite na brojeve:

061/ 359-601 i

061/ 390-480


Pruži ruku i budi drug! Prelijep je osjećaj, vjerujte...


Napomena: mnogi ne znaju da  u Zavodu žive osobe od 3 godine, pa nadalje... Što znači da nije nužno donirati samo dječije stvari... Nećete pogriješiti sa odjećom i obućom za sve uzraste. 

Vidimo se u subotu!

Pruži ruku i budi drug
http://budidrug.blogger.ba
04/12/2008 12:37